Bli medlem

Calmare kattklubb (CK) är kattklubben för dig som vill ställa ut din raskatt eller huskatt på kattställning, kanske avla på raskatt men också för dig som bara älskar katter, kanske vill lära dig mer och umgås med andra med samma intresse. Tillsammans kan vi jobba för att höja kattens status samt informera och ge kunskap om katten till allmänheten. Calmare kattklubb är ansluten till SVERAK och därigenom till internationella FIFe. Kattklubben har sitt säte i Kalmar men du är välkommen som medlem vart du än bor! 


DETTA FÅR DU SOM MEDLEM

Ställa ut din katt på SVERAK utställningarna.
Stambokföra kattungar i SVERAK
6 nummer av vår förbundstidning Våra Katter
Medverka på alla klubbaktiviteter
Medverka på alla klubbmöten
Medlemsförmåner i form av olika rabatter.

Medlemskapet gäller per kalenderår, det kommer inte något inbetalningskort på posten när det är dags att betala ny medlemsavgift. För att medlemskapet ska fortsätta utan avbrott är det viktigt att betala in medlemsavgiften så att den finns på vårt konto den sista december. 


MEDLEMSRABATTER

Hasselgården, Övra Rössgård, Nybro
Webbshop och butik. 10% på kattfoder och kattsand vid uppvisande av giltigt medlemskap. Erbjudandet gäller på ordinarie priser och går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter, kampanjer eller uppfödarrabatter. Anslutna till Bonuscard. 

GÖR SÅ HÄR

Sätt in 400kr för att bli huvudmedlem på plusgiro 429 75 39-1 eller swisha samma summa till  123 145 41 80. Märk inbetalningen med ditt namn.

Skicka e-post till vår medlemsansvariga, cecilia@calmarekk.se med information om att du betalat in, ditt namn, adress, telefonnummer, e-post och vilken ras/raser du har.

Tänk på att det är cirka 14 dagars handläggningstid innan du blir registrerad medlem och kan göra till exempel kullregistrering eller anmäla till utställning


ERBJUDANDE TILL KATTUNGEKÖPARE

Kattungeköpare till uppfödare i CK kan prova på medlemskap för 200 kr, medlemsskapet gäller innevarande kalenderår. Gäller endast nytt medlemskap* och 1 gång per köpare. Se ovan angående medlemsskap, glöm inte att meddela vilken uppfödare du köpt kattungen från. 

*inte varit medlem i CK senaste 5 åren

MEDLEMSAVGIFT

För huvudmedlem 400 kr inklusive SVERAK:s tidning Våra Katter
För familjemedlem 100 kr (du måste vara boende på samma adress som huvudmedlem)
För klubbsupporter100 kr. Klubbsupporterskapet gäller endast för den som har huvudmedlemskap i annan klubb. Som klubbsupporter har du möjlighet att deltaga vid klubbmöten men har inte rösträtt.

Från 1 oktober kostar det 200 kr att bli medlem fram till årets slut.

Medlemskapet gäller per kalenderår


GDPR

Calmare kattklubb agerar enligt gällande data och dataskyddslagar (GDPR). Vi registrerar och lagrar information i kundregister. Vi behandlar personlig information om dig: namn, e-postadress och telefonnummer.

Som medlem hos CK behandlas dina uppgifter där det är nödvändigt för att admininstrera er som medlem och för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden gentemot er.

Dina personuppgifter sparas så länge ni är en aktiv medlem, därefter den tid som krävs eller är tillåten enligt vid var tid gällande lagstiftning och praxis.

Du har rätt att när som helst och utan förklaring få dina uppgifter raderade genom att kontakta calmarekk@calmarekk.se

Vid fler frågor angående hanteringen av dina personuppgifter, vänligen kontakta calmarekk@calmarekk.se 

Frågor

Frågor som rör medlemskap, adressändring osv skickas till medlemsansvariga Cecilia Karlsson, använd gärna vårt formulär

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.