Internationell kattutställning i Kalmar 9-10 juli 2022


Välkommen på kattutställning!

Inbjudan, klicka på bilden så öppnas den i pdf-format

Välkomna på internationell 2-certifikatsutställning 9-10 juli 2022 på Kultur och fritid (gamla Stadsbiblioteket), Tullslätten 4 i Kalmar. Observera att vi har bytt lokal sedan den första inbjudan kom ut! På lördagen har vi svartsilverspecial. Uppdaterad inbjudan hittar du här bredvid! 


Svartsilverspecial

På lördagen 9 juli kommer vi ha en svartsilverspecial för alla katter oavsett ras inklusive huskatter som har ns i sin EMS-kod. Smoke, tabby, tigré, spotted, tickad, tippad, maskad och så vidare. Alla ns-katter som anmäls i klass 1-12 deltar, ingen särskild anmälan behövs. Varje domare utser sin snyggaste svartsilver som sedan går till panel. 

Info till besökare

Utställningen kommer vara öppen för besökare 9:00-14:00 båda dagarna. Välkomna till gamla Stadsbiblioteket i Kalmar, Tullslätten 4. 

Entré vuxen 40 kronor, ungdomar 12-18 år 20 kronor, barn fri entré

Kom och träffa många olika raser, både vanliga och ovanligare och prata katt med utställarna. Kom ihåg att fråga ägaren om lov innan du klappar någon katt! 


Nu finns utställningen också som ett Facebook-evenemang

Domarfördelning


Montrar

  • Agria
  • Bergensjö’s fotografering
  • Hasselgården
  • KalmarVet (Natalia Hållbus)
  • Nalles Måleri&Design med Sören Fernström
  • Tassalogen

Nybörjarservice

Vi kommer vid cirka klockan 8:50 ha nybörjarservice med information för nya och ovana utställare. Vi samlas vid prisrummet. Ingen föranmälan krävs. Både lördag och söndag!


Ny lokal

På grund av brister vid en besiktning av Hatstore Arena som måste åtgärdas under sommaren har vi bytt lokal! Ny lokal blir Kultur och fritid, Tullslätten 4 i Kalmar. I dessa lokaler fanns förut Stadsbiblioteket. Den ligger ganska centralt, är rymlig och har många andra fördelar så vi i  styrelsen i Calmare kattklubb tycker den är ett utmärkt alternativ. Uppdaterad inbjudan hittar du här bredvid! 

Våra sponsorer

Stort tack till alla våra nationella och lokala sponsorer, uppfödare och klubbmedlemmar/privatpersoner som skänker priser till vår utställning!

Bergensjö’s Fotografering
Sören Fernström


TassalogenUppfödare/klubbmedlemmar