Internationell kattutställning 29-30 juni 2019


 

Domarfördelning lördag!

Domarfördelning söndag!


 

Inbjudan

Välkommen på kattutställning i Kalmar 29-30 juni! Calmare kattklubb firar 30 år i år och detta kommer vi att uppmärksamma på utställningen på olika sätt, bland annat med att utse Best Of Best Total på lördagen. Första anmälningsdag är den 2 maj. Inbjudan i pdf hittar du här!

Inbjudan är uppdaterad 2019-03-26


 

Facebook Evenemang

Besök gärna vår evenemangssida på Facebook


 


 

Sponsorer & Montrar

Klicka på rubriken så hittar du våra sponsorer och vilka som kommer med montrar. Sidan uppdateras fortlöpande. 


 

Nybörjarservice

Vi kommer erbjuda nybörjarservice på morgonen före bedömningarna startar. Ingen föranmälan behövs, vi meddelar i högtalarna när och var man ska samlas, cirka klockan 9.

 


 

Barn med katt

Barn som är med på utställningen och som vill träna på att visa upp sin katt för en "domare" kommer att erbjudas möjligheten båda dagarna. Ingen föranmälan behövs, vi meddelar tidpunkten i högtalarna. 


 

Hotellerbjudande

Scandic Kalmar Väst erbjuder djurrum till utställare. Ring direkt till hotellet tfn 0480-46 93 00 och boka, uppge "Calmare kattklubb" för att ta del av erbjudandet.

  • Enkelrum 1190 kr inklusive katt
  • Dubbelrum 1290 kr inklusive katt

 


 

Info till besökare

Iffehallen i Kalmar (ishallen vid Kalmar Sportcenter)
Cirka 320 katter per dag av många vanliga och ovanliga raser.
Kafeteria & lotteri. Montrar med försäljning. 


Öppet för publik lördag och söndag 9:00-14:00.
Entré: 40 kr vuxen, barn 13–18 år 20 kr, fri entré för barn 0-12 år


 

Hitta hit

Det är lätt att hamna på fel sida av Kalmar sportcenter som tyvärr inte går att köra runt. Iffehallen (ishallen) ligger på baksidan av sportcentret där Lorensbergsgatan ligger i närheten. Kör E22 till Kalmar. Tag av vid trafikplats Kalmar C. Kör Erik Dahlbergs väg mot centrum  Kör rakt fram i två rondeller, kör till höger i trafikljuset efter köpcentret. Passera en rondell och se skylt Sportarena, sväng till vänster. Stor parkeringsplats finns, läs gällande regler.