Vi behöver din hjälp på utställningen 8-9 juli

Snart är det vår stora utställningshelg 8-9 juli. För att vi ska kunna ha en smidig utställning som flyter på och snabbt blir klar båda dagarna så behöver vi just din hjälp! Ju fler som hjälps åt före, under och efter utställning desto bättre och roligare utställning får alla! Det ÄR kul att hjälpa till, man träffar sina klubbkompisar och lär känna nya. Alla är välkomna, inte bara du även din man/fru/sambo/mamma/pappa/barn. 

Meddela gärna Malin, malin.h@calmarekk.se eller någon annan av oss i styrelsen om du vill hjälpa. Det går även bra att fråga om vi behöver någon hjälp under tiden utställningen.

Självklart ska alla få vara med vid sina katters och sin ras eller sin bästa kompis katts bedömning (det vill vi i styrelsen också vara).

Vill du skänka priser eller baka något till caféet? Hör av dig till prisrumsansvariga Emmelie, emmelie@calmarekk.se eller till caféansvariga Cecilia, cecilia@calmarekk.se

Fredag: Vi börjar med att bygga utställningen från cirka klockan 11, det går att ansluta under dagen när du kan. Det kommer finnas både lättare och tyngre arbetsuppgifter till alla. Vi ska försöka anlita några starka ungdomar att mot ersättning göra det tyngsta jobbet med att resa burar (och riva på söndagen).  När vi är klara för dagen får man klä sin bur.

Under utställningsdagarna: Vid incheckningen båda dagarna behöver vi hjälp av några som kollar vaccinationer och hjälper veterinären.  Under dagen behöver vi hjälp med att sitta entrén, lotteri och eventuellt kokardförsäljningen. Vi behöver eventuellt också mer hjälp i kaféet (en del har redan erbjudit sina tjänster där). 

Efter utställningen söndag: Alla burar ska städas, packas ihop och återigen tillbaka till containern.

2023-06-20 12:58